Valokuituliittymä

Miksi hankkia valokuituliittymä?

Valokuitu on tämän päivän teknologioista nopein ja toimintavarmin tietoliikenneyhteys, joka päihittää tiedonsiirtokyvyssään ylivoimaisesti langattomat 4G- ja 5G-yhteydet. Valokuituyhteyden avulla jokainen perheenjäsen voi rauhassa katsoa TV:tä, surffailla netissä, tehdä työtä, pelata, striimata tai puhua videopuheluita samanaikaisesti ilman yhteyden hidastumista tai pätkimistä.

Kuitu tuodaan omaan kotiin, joten etäisyys mobiiliverkon tukiasemaan tai kodin rakenteet eivät vaikuta oman yhteyden laatuun tai nopeuteen. Koska kuitu kulkee maan alla eikä kuidussa liiku sähköä, siihen eivät myöskään vaikuta vaihtuvat sääolosuhteet.

Lue lisää täältä!

Etäisyyteen perustuva hinnoittelu

Rakennamme valokuituliittymät ns. avaimet käteen periaatteella. Käyttövalmis valokuituliittymätoimitus sisältää valokuituliittymän asentamisen ja toiminnan testaamisen.

Rakennamme valokuituliittymiä etäisyyteen perustuvalla hinnoittelulla olemassa olevan verkon lähialueille. Tutustu valokuituliittymien saatavuuteen, ehtoihin, hintoihin ja tilaamiseen täällä.

Määräehtoon perustuva hinnoittelu

Rakennamme valokuituliittymät ns. avaimet käteen periaatteella. Käyttövalmis valokuituliittymätoimitus sisältää valokuituliittymän asentamisen ja toiminnan testaamisen.

Rakennamme valokuituliittymiä määräehtoon perustuvalla hinnoittelulla. Tutustu määräehtoon perustuviin alueellisiin kampanjoihin:

  • Lannevesi
  • Joutsa
  • Soini
  • Lehtimäki

Valokuituliittymän itserakentaminen

Tarjoamme itserakentajalle edullisen paketin valokuituliittymän rakentamiseksi. Esimerkiksi itserakentamispaketti sopii hyvin tilanteeseen, jossa asiakas on sopinut sähköyhtiön kanssa, että valokuitukaapeli asennetaan yhdessä sähkökaapelin kanssa. Pyydä tarjous asiakaspalvelusta.

Ohjeita itserakentajalle löytyy täältä.