Sopimusehdot

Kaikki sopimuksen hinnat sisältävät alv 24 %. Sopimus koskee vain uusia tilauksia. Sopimus ei koske irtisanottuja ja uudelleen tilattuja liittymiä tai palveluita. Sopimuksessa noudatetaan yleisiä sopimusehtoja, hinnastoa ja palvelukuvausta, joita voidaan muuttaa niissä kuvatun menettelytavan mukaisesti. Nämä dokumentit löydät tämän sivun lopusta. Tämän sopimuksen, palvelukuvauksen ja yleiset sopimusehdot voi myös tilata veloituksetta postitse tai pdf- tiedostona asiakaspalvelustamme.

Sopimusta koskevat huomautukset tulee asiakkaan tehdä asiakaspalveluun 14 päivän kuluessa vahvistusilmoituksen (sopimusvahvistuksen) saapumisesta ja ennen kuin maanrakennustyöt aloitetaan. Huomautusajan kuluttua asiakkaan katsotaan vastaanottaneen ja hyväksyneen sopimuksen. Kuluttaja-asiakkailla on oikeus peruuttaa sopimus ilmoittamalla kirjallisesti siitä KSVV Oy:lle 14 päivän kuluessa vahvistusilmoituksen saapumisesta.

Asiakkaan henkilö- ja tunnistamistietoja voidaan käyttää KSVV Oy:n suoramarkkinointiin. Asiakastietoja ei luovuteta eteenpäin.

Palvelusopimuksen lisäehdot

KSVV Oy pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. KSVV Oy pidättää oikeuden olla toimittamatta tietoliikennepalvelua.

Liittymäsopimuksen lisäehdot

Valokuituliittymä toimitetaan toimitusosoitteessa olevan kiinteistön lähimpään ulkoseinään runkoverkon suunnasta katsottuna. Valokuituliittymä päätetään kiinteistön sisälle ulkoseinän vastakkaiselle puolelle. Valokuituliittymän päättäminen muualle kiinteistön sisälle tehdään lisälaskutyönä. Kaivuujälki tasoitetaan vain kerran kaivinkoneella rakentamisen yhteydessä. Tarkempi tasoittaminen ja multaus kuuluvat asiakkaalle. Valokuituverkon rakentamiseksi ja ylläpitämiseksi asiakas antaa korvauksetta luvan valokuitukaapelien asentamiseen, korjaamiseen ja uusimiseen maa-alueillaan. Valokuitupäätelaite tarvitsee toimiakseen kuivan ja lämpimän tilan sekä sähköpistorasian. Sähköpistorasian asennus ei sisälly toimitukseen.
Ennen valokuituliittymän toimittamista KSVV Oy tarkistaa asiakkaan luottotiedot ja voi vaatia liittymismaksun maksamista ennakkoon.

KSVV Oy pidättää kaikki oikeudet muutoksiin sekä oikeuden olla toimittamatta liittymää. Sopimus raukeaa kokonaisuudessaan, ellei KSVV Oy ole toimittanut valokuituliittymää sopimuksessa ilmoitettuun päivämäärään mennessä. Toimittamispäätös (rakentamispäätös) vahvistetaan erikseen.