TV-palvelu

Valonetti 50/20M (vain taloyhtiöt), 100/50M, 500/100M ja 1000/1000M -tuotteiden kuukausimaksuun sisältyy yksi Maxivision Peruspalvelu (etusi arvo on 6,90 €/kk). Peruspalvelu tuo televisioosi 17 Suomen peruskanavaa HD-laadulla, sekä bonuskanavina suositut Discovery Channelin ja Eurosport 1-kanavan. Maxivisionin avulla nautit lempisarjoistasi, uusimmista elokuvista ja parhaasta huippu-urheilusta kotonasi, mökilläsi tai missä tahansa sinulla onkaan Valonetti-yhteys. Voit lisäksi myös hankkia kätevän Tallennuspalvelun (6,90 €/kk), jolla tallennat Peruspalvelun kanavia, ja katsot suosikkiohjelmiasi milloin haluat. 

Maxivision TV -palvelun saat käyttöösi hankkimalla asiakaspalvelustamme Maxivisionin digiboksin hintaan 139 € tai WiFi-digiboksin 159 €. Mikäli haluat käyttää TV-palvelua useammassa televisiossa, tarvitset digiboksin ja Peruspalvelun jokaiselle televisiolle. 

Maxivision mobiilipalvelu

Kaikille Maxivision digiboksin tilaajille kuuluu myös Maxivision Mobiilipalvelu, jonka saa käyttöön Maxivision Viihde mobiilisovelluksella. Sovelluksen avulla voit katsoa kätevästi suoria lähetyksiä valituista kanavista* sekä Tallennuspalvelun (6,90 €/kk) tilaajana voit katsoa tekemiäsi tallenteita, missä ikinä oletkin. Mobiilisovelluksen voit ladata älypuhelimeesi tai tabletillesi maksutta Google Play Storesta tai App Storesta.

*Mobiilissa suoria lähetyksiä voi katsoa Yle 1, Yle 2, Yle Teema & Fem ja StarChannel kanavilta sekä MTV Katsomo+ ja Viaplayn kanavapakettien urheilukanavilta, kun kanavapaketista on voimassa oleva tilaus. Mini-kanavapaketin kanavat katsot myös mobiilisti. Mini-kanavapaketti 4,90 €/kk, sisältää viisi HD-kanavaa: V sport + Suomi, Viasat Explore, Viasat Nature, Viasat History sekä Euronews.

*Mini-kanavapaketin kanavia ei voi tallentaa, mutta niitä katsoo kätevästi digiboksin Videokirjaston kautta. V sport + Suomi-kanavan lähetyksiä katsot kahden päivän ajan ensiesityksestä, sekä Viasat-kanavien ohjelmia seitsemän päivän ajan ensiesityksestä. Euronews-uutiskanavasta ei ole saatavilla Videokirjastoa.

Maksulliset lisäpalvelut

Tallennuspalvelun (6,90 €/kk) ja maksullisia lisäkanavia ja kanavapaketteja, kuten MTV Katsomo+ ja Viaplayn kanavapaketit, voit tilata suoraan Maxivisionilta digiboksin hankkimisen jälkeen Palvelukeskuksen kaupasta osoitteesta oma.maxivision.fi  

Peruspalvelun HD-kanavat

 1. Yle TV1 (HD)
 2. Yle TV2 (HD)
 3. MTV3 (HD)
 4. Nelonen (HD)
 5. Yle TEEMA&FEM (HD)
 6. MTV Sub (HD)
 7. LIV (HD)
 8. TV 5 (HD)
 9. Kutonen (HD)
 10. JIM (HD)
 11. StarChannel (HD)
 12. Frii (HD)
 13. MTV Ava      (HD)
 14. NatGeo HD
 15. Hero (HD)
 16. TLC (HD)
 17. OnniTV (HD)
 18. YLE 1 Lappi (HD)
 19. YLE 1 Pohjois-Suomi (HD)
 20. YLE 1 Pohjanmaa (HD)
 21. YLE 1 Keski-Suomi (HD)
 22. YLE 1 Itä-Suomi (HD)
 23. YLE 1 Kanta- ja Päijät-Häme
 24. YLE 1 Kaakkois-Suomi (HD)
 25. YLE 1 Lounais-Suomi (HD)
 26. YLE 1 Pirkanmaa (HD)

Bonus HD-kanavapaketti
(
Aktivoidaan vuodeksi kerrallaan Maxivisionin Palvelukeskuksen Kaupassa oma.maxivision.fi)

 1. Eurosport 1 (HD)
 2. Discovery Channel (HD)