Haja-asutusalueen kampanja

Valokuituliittymän saatavuus

Rakennamme valokuituliittymiä etäisyysperusteisella hinnoittelulla valokuituverkkomme toiminta-alueella, joka näkyy alla olevassa karttakuvassa.

Osa kiinteistöistä voi olla liian kaukana olemassa olevasta valokuitukaapelista (alla olevaan karttaan merkityillä alueilla), jonka vuoksi valokuituliittymän toimittaminen ei ole mahdollista tai kustannukset nousevat liian suuriksi. Tarjouspyyntö kannattaa kuitenkin aina lähettää asiakaspalveluumme alla olevalla lomakkeella, sillä tämä ei sido sinua vielä mihinkään.

Liittymismaksu ja rakentamisaikataulu

Sinulla ja lähinaapureillasi on nyt mahdollisuus hankkia kotiin, yritykseen tai taloyhtiöön nopea ja toimintavarma valokuituliittymä alla olevassa taulukossa olevaan tarjoushintaan. Lisäksi liittymismaksussa on kotitalousvähennyskelpoinen osuus, joka on enimmillään 580 euroa, joka koostuu piha-alueen kaivuutyöstä, kuituhitsaus- ja asennustyöstä sekä piha-alueen reittisuunnittelu- ja kartoitustyöstä. Liittymätilauksen lisäksi asiakkaalta edellytetään 24 kk:n pituista tietoliikennepalvelusopimusta.

Rakennamme valokuituliittymiä rakennuskaudella 2023 ja 2024. Pyydä valokuituliittymätarjous kiinteistöönne asiakaspalvelusta tai alla olevalla lomakkeella mahdollisimman pian. Laskemme tarjoukset kerralla ja näin pystymme huomioimaan kaikki naapurustoon tulleet tarjouspyynnöt. Liittymismaksuun vaikuttaa kiinteistön etäisyys liityntäpisteestä (etäisyys liityntäpisteeseen pyöristetään ylöspäin seuraavaan portaaseen) ja montako asiakasta ollaan kytkemässä samanaikaisesti liityntäpisteeseen. Keski-Suomen Valokuituverkot Oy rahoittaa jokaista rakennettavaa liittymää keskimäärin noin 1850 € (esimerkki: liittymän rakentamiskustannukset ovat 2550 € josta KSVV Oy maksaa 1850€ = asiakkaan liittymän hinnaksi jää 700€)Tarjous koskee vain uusia tilauksia. Tarjous ei koske irtisanottuja ja uudelleen tilattuja liittymiä ja palveluita.

Rakennamme ja asennamme valokuituliittymän käyttövalmiina kokonaispakettina avaimet käteen-periaatteella. Liittymismaksu laskutetaan vasta rakentamisen sekä toimivaksi testaamisen jälkeen.

Esimerkki liittymismaksutaulukon käyttämisestä

Liityntäpisteeseen kytketään samanaikaisesti kolme tilausta, jolloin hinnat katsotaan sarakkeesta kolme:

  • Kiinteistö 1: Etäisyys liityntäpisteeseen 40 m: liittymismaksu 99 €
  • Kiinteistö 2: Etäisyys liityntäpisteeseen 95 m: liittymismaksu 350 €
  • Kiinteistö 3: Etäisyys liityntäpisteeseen 125 m: liittymismaksu 650 €

Anna kiinnostuksesi valokuituun näkyä

Valokuituliittymän saa edullisemmin, kun voimme rakentaa valokuituliittymät useammalle naapurille samalla kertaa. Silloin isompi joukko asiakkaita on jakamassa suunnittelu-, sijoituslupa-, asfaltointi- ja maanrakennuskuluja. Tehokkaasta rakentamisesta syntyneet säästöt ohjaamme suoraan asiakashintoihin. Tämä on yhteisrakentamista parhaimmillaan! 

Valokuituliittymän toimittaminen

Valokuituliittymä toimitetaan toimitusosoitteessa olevan kiinteistön lähimpään ulkoseinään runkoverkon suunnasta katsottuna. Valokuituliittymä päätetään kiinteistön sisälle ulkoseinän vastakkaiselle puolelle. Valokuituliittymän päättäminen muualle kiinteistön sisälle tehdään lisälaskutustyönä. Valokuitupäätelaite tarvitsee toimiakseen kuivan ja lämpimän tilan sekä sähköpistorasian. Sähköpistorasian asennus ei sisälly toimitukseen. Kaivuujälki tasoitetaan vain kerran kaivinkoneella rakentamisen yhteydessä. Tarkempi tasoittaminen ja multaus kuuluvat asiakkaalle.

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjousta mahdollisimman pian asiakaspalvelustamme tai alla olevalla lomakkeella.

Jos olette hankkimassa naapureidesi kanssa yhdessä valokuituliittymät, voit kirjoittaa heidän yhteystietonsa lisätiedot kenttään.

Lisätietoja