Kampanjat

Rakennamme vuosittain 50 - 150 uutta valokuituliittymää 

Yhtiön asiakasmäärä ja liiketoiminta ovat kasvaneet hyvin. Liiketoiminnasta saatavilla tuloilla pystymme rakentamaan vuosittain 50 - 150 uutta valokuituliittymää. Tutustu yhtiön avainlukuihin täältä.

Tilaukset vuosille 2024 ja 2025 tehdään nyt!

Valokuituliittymän saa edullisesti, kun voimme rakentaa valokuituliittymät koko naapurustoon samalla kertaa. Silloin isompi joukko asiakkaita on jakamassa suunnittelu-, sijoituslupa-, asfaltointi- ja maanrakennuskuluja. Tehokkaasta rakentamisesta syntyneet säästöt ohjaamme suoraan asiakashintoihin. Tämä on yhteisrakentamista parhaimmillaan!

Tutustu omistajakuntien keskustoiden ja haja-asutusalueen kampanjoihin.

Rutalahden kyläverkkohanke

Olemme käynnistäneet kyläverkkohankkeen Rutalahdessa. Tutustu hankkeen tietoihin ja tee tilaus kyläverkkohankkeen sivuilta.

Keskustojen kampanja-alueet

Rakennamme kuntien keskustoissa valokuituliittymiä alla oleviin karttoihin rajatuilla kampanja-alueilla. Kampanjan toteutuminen edellyttää riittävän määrän tilauksia karttaan rajatulta kampanja-alueelta, osa-alueelta tai naapurustosta.

Nopea ja toimintavarma valokuituliittymä on nyt mahdollista hankkia kotiin, yritykseen tai taloyhtiöön edulliseen 99 € kampanjahintaan (sis. alv 24%). Liittymätilauksen lisäksi asiakkaalta edellytetään 24 kk:n pituista Valonetti-internetpalvelusopimusta. Tarjous koskee vain uusia tilauksia. Tarjous ei koske irtisanottuja ja uudelleen tilattuja liittymiä ja palveluita.

Tee tilaus mahdollisimman pian ja pyydä myös naapureitasikin tekemään valokuituliittymän tilaus, sillä yhteisrakentamisesta hyötyvät kaikki! 

Rakennamme valokuituliittymiä rakennuskaudella 2024 ja 2025. Valokuituliittymä toimitetaan käyttövalmiina kokonaispakettina avaimet käteen-periaatteella. Valokuituliittymä laskutetaan vasta rakentamisen sekä toimivaksi testaamisen jälkeen. 

Suurenna karttakuvaa klikkaamalla

Haja-asutusalueen kampanja

Mikäli kiinteistösi ei sijaitse edellä kuvatuilla keskustan kampanja-alueilla, niin tutustu haja-asutusalueen kampanjaan.