Kampanjat

Rakennamme vuosittain 50 - 150 uutta valokuituliittymää 

Yhtiön asiakasmäärä ja liiketoiminta ovat kasvaneet hyvin. Liiketoiminnasta saatavilla tuloilla pystymme rakentamaan vuosittain 50 - 150 uutta valokuituliittymää. Tutustu yhtiön avainlukuihin täältä.

Tilaukset vuosille 2023 ja 2024 tehdään nyt!

Valokuituliittymän saa edullisesti, kun voimme rakentaa valokuituliittymät koko naapurustoon samalla kertaa. Silloin isompi joukko asiakkaita on jakamassa suunnittelu-, sijoituslupa-, asfaltointi- ja maanrakennuskuluja. Tehokkaasta rakentamisesta syntyneet säästöt ohjaamme suoraan asiakashintoihin. Tämä on yhteisrakentamista parhaimmillaan!

Tutustu omistajakuntien keskustoiden ja haja-asutusalueen kampanjoihin sekä anna kiinnostuksesi näkyä naapureillesi.  

Anna kiinnostuksesi valokuituun näkyä

Tee tilaus mahdollisimman pian ja anna lupa julkaista kiinnostuksesi osoite ja koordinaattitietona alla olevalla kartalla. Tällöin on mahdollisuus saada useampi naapurisi kiinnostumaan valokuituliittymästä ja liittymien yhteisrakentaminen laskee liittymäsi rakentamiskustannuksia huomattavasti!

Keskustojen kampanja-alueet

Rakennamme kuntien keskustoissa valokuituliittymiä alla oleviin karttoihin rajatuilla kampanja-alueilla. Kampanjan toteutuminen edellyttää riittävän määrän tilauksia karttaan rajatulta kampanja-alueelta, osa-alueelta tai naapurustosta.

Nopea ja toimintavarma valokuituliittymä on nyt mahdollista hankkia kotiin, yritykseen tai taloyhtiöön edulliseen 99 € kampanjahintaan (sis. alv 24%). Liittymätilauksen lisäksi asiakkaalta edellytetään 24 kk:n pituista Valonetti-internetpalvelusopimusta. Tarjous koskee vain uusia tilauksia. Tarjous ei koske irtisanottuja ja uudelleen tilattuja liittymiä ja palveluita.

Mahdollisimman pian ja pyydä myös naapureitasikin tekemään valokuituliittymän tilaus, sillä yhteisrakentamisesta hyötyvät kaikki! 

Rakennamme valokuituliittymiä rakennuskaudella 2023 ja 2024. Valokuituliittymä toimitetaan käyttövalmiina kokonaispakettina avaimet käteen-periaatteella. Valokuituliittymä laskutetaan vasta rakentamisen sekä toimivaksi testaamisen jälkeen. 

Suurenna karttakuvaa klikkaamalla

Haja-asutusalueen kampanja

Mikäli kiinteistösi ei sijaitse edellä kuvatuilla keskustan kampanja-alueilla, niin tutustu haja-asutusalueen kampanjaan.