Keskusta-alueen kampanjatilaus

Valokuituliittymän toimittaminen

Valokuituliittymä toimitetaan toimitusosoitteessa olevan kiinteistön lähimpään ulkoseinään runkoverkon suunnasta katsottuna. Valokuituliittymä päätetään kiinteistön sisälle ulkoseinän vastakkaiselle puolelle. Valokuituliittymän päättäminen muualle kiinteistön sisälle tehdään lisälaskutustyönä. Valokuitupäätelaite tarvitsee toimiakseen kuivan ja lämpimän tilan sekä sähköpistorasian. Sähköpistorasian asennus ei sisälly toimitukseen. Kaivuujälki tasoitetaan vain kerran kaivinkoneella rakentamisen yhteydessä. Tarkempi tasoittaminen ja multaus kuuluvat asiakkaalle.

Tilaaminen

Tee valokuituliittymän ja palvelun tilaus mahdollisimman pian asiakaspalvelustamme tai alla olevalla lomakkeella. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Käynnistämme rakentamisen, kun osa-alueelta tai naapurustosta on riittävästi tilaajia. Liittymätilauksen lisäksi asiakkaalta edellytetään 24kk:n pituista Valonetti-tietoliikennepalvelusopimusta.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. KSVV Oy pidättää kaikki oikeudet muutoksiin sekä oikeuden olla toimittamatta liittymää. Tämä tilaus on voimassa 30.4.2025 ja raukeaa ellei yhtiö ole toimittanut liittymää siihen mennessä. Tämä tilaus vahvistetaan erikseen. Tilauksen vahvistamisen jälkeen sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa vahvistuksesta. Liittymä laskutetaan asentamisen ja toimivaksi testaamisen jälkeen.

Kaikki Valonetti-tuotteet sisältävät päätelaitteen ja veloituksetta yhden Maxivision TV-peruspalvelun (arvo 6,90 €/kk). TV-palvelun käyttö edellyttää 159 € hintaisen Maxivision digiboksin hankintaa. Jokainen televisio tarvitsee oman Maxivision digiboksin. 

Katso sopimusehdot, hinnasto ja palvelukuvaus täältä.

Lisätietoja