Toivakka

Valokuituliittymän saatavuus

Rakennamme valokuituliittymiä karttaan rajatulla kampanja-alueella. Kampanjan toteutuminen edellyttää riittävän määrän tilauksia karttaan rajatulta kampanja-alueelta, osa-alueelta tai naapurustosta. Mikäli kiinteistösi sijaitsee kuntasi taajama-alueen tai karttaan rajatun alueen ulkopuolella, tutustuthan kampanjaasi osoitteessa https://www.ksvv.fi/hajaasutusalueet

Liittymismaksu

Sinulla ja lähinaapureillasi on nyt mahdollisuus hankkia kotiin, yritykseen tai taloyhtiöön nopea ja toimintavarma valokuituliittymä edulliseen 99 € kampanjahintaan (sis. alv 24%). Liittymätilauksen lisäksi asiakkaalta edellytetään 24 kk:n pituista Valonetti-internetpalvelusopimusta.

Rakennamme ja asennamme valokuituliittymän käyttövalmiina kokonaispakettina avaimet käteen-periaatteella. Liittymä laskutetaan vasta rakentamisen sekä toimivaksi testaamisen jälkeen.

Anna kiinnostuksesi valokuituun näkyä

Valokuituliittymän saa edullisesti, kun voimme rakentaa valokuituliittymät koko naapurustoon samalla kertaa. Silloin isompi joukko asiakkaita on jakamassa suunnittelu-, sijoituslupa-, asfaltointi- ja maanrakennuskuluja. Tehokkaasta rakentamisesta syntyneet säästöt ohjaamme suoraan asiakashintoihin. Tämä on yhteisrakentamista parhaimmillaan!

Tee tilaus mahdollisimman pian ja anna lupa julkaista kiinnostuksesi osoite/koordinaattitietona alla olevalla kartalla. Tällöin on mahdollisuus saada useampi naapurisi kiinnostumaan valokuituliittymästä ja liittymien yhteisrakentaminen laskee liittymäsi rakentamiskustannuksia huomattavasti!

Valokuituliittymän toimittaminen

Rakennamme valokuituliittymiä rakennuskausilla 2023 ja 2024. Käynnistämme rakentamisen, kun osa-alueelta tai naapurustosta on riittävästi tilaajia.

Valokuituliittymä toimitetaan toimitusosoitteessa olevan kiinteistön lähimpään ulkoseinään runkoverkon suunnasta katsottuna. Valokuituliittymä päätetään kiinteistön sisälle ulkoseinän vastakkaiselle puolelle. Valokuituliittymän päättäminen muualle kiinteistön sisälle tehdään lisälaskutustyönä. Valokuitupäätelaite tarvitsee toimiakseen kuivan ja lämpimän tilan sekä sähköpistorasian. Sähköpistorasian asennus ei sisälly toimitukseen. Kaivuujälki tasoitetaan vain kerran kaivinkoneella rakentamisen yhteydessä. Tarkempi tasoittaminen ja multaus kuuluvat asiakkaalle.

Tilaaminen

Tee valokuituliittymän ja palvelun tilaus mahdollisimman pian asiakaspalvelustamme tai alla olevalla lomakkeella. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Käynnistämme rakentamisen, kun osa-alueelta tai naapurustosta on riittävästi tilaajia.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. KSVV Oy pidättää kaikki oikeudet muutoksiin sekä oikeuden olla toimittamatta liittymää. Tämä tilaus on voimassa 31.3.2025 ja raukeaa ellei yhtiö ole toimittanut liittymää siihen mennessä. Tämä tilaus vahvistetaan erikseen. Tilauksen vahvistamisen jälkeen sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa vahvistuksesta. Liittymä laskutetaan asentamisen ja toimivaksi testaamisen jälkeen.

Kaikki Valonetti-tuotteet sisältävät päätelaitteen ja veloituksetta yhden Maxivision TV-peruspalvelun (arvo 6,90 €/kk). Käyttöä varten tarvitset Maxivision digiboksin. Jokainen televisio tarvitsee oman Maxivision digiboksin. 

Katso sopimusehdot, hinnasto ja palvelukuvaus täältä.

Lisätietoja